Et stort udvalg afHavetrampoliner i høj kvalitet

En trampolin er ikke bare en trampolin. Der kan være stor forskel fra den ene trampolin til den anden, både hvad angår sikkerhed, hoppeegenskaber og holdbarhed.

Hos Trampolincenter.dk fører vi et bredt udvalg af havetrampoliner i høj kvalitet. Vi har stort fokus på kvaltiet, fordi kvalitet er lig med sikkerhed. Derfor forhandler vi udelukkende trampoliner, som er designet, så de reducerer risikoen for tilskadekomst under brug.

Det betyder, at alle trampoliner fra Trampolincenter.dk er monteret med tykke og brede kantpuder, som minimerer risikoen for at man kommer til skade, hvis man f.eks. lander på kanten eller træder på fjedrene.

Til alle havetrampoliner kan man desuden købe kraftige sikkerhedsnet i overensstemmelse med EN71-14. Sikkerhedsnettet reducerer risikoen for, at man kan falde ud over kanten af trampolinen.

Egenvægten af en trampolin er ligeledes et udtryk for kvalitet. Jo højere egenvægt, jo mere robust er trampolinen og jo bedre fast står den. Stålrammen på vores trampoliner er kraftig og med kraftige svejsninger, for at øge sikkerheden.

Kvaliteten afspejler sig også i trampolinens hoppeegenskaber. Antallet og længden af fjedre angiver ”motorstørrelsen” på trampolinen. Jo flere fjedre og jo længere de er, desto bedre afsæt giver trampolinen.

Alle vores trampoliner er af høj kvalitet og kan anvendes af både børn og voksne, men der er alligevel forskel på, hvilken trampolin vi vil anbefale til dig. Vores anbefaling afhænger nemlig også af, om trampolinen skal anvendes af en børnefamilie med små børn, ældre børn eller af øvede springere – og om man ønsker, at trampolinen skal graves ned eller den skal stå på græsset. Ring til os på tlf. 73 84 51 00 og få vores anbefaling til, hvilken trampolin du bør vælge.

Læs mere

Hurtig og ærlig svar, fantastisk produkt, hurtig levering.

Først hurtig svar/rådgivning pr. mail, dernæst en god og ærlig samtale i tlf hvor vi fandt frem til det helt rigtige valg for os. Lyn hurtig levering - trods ferietid. En super trampolin i et meget robust og holdbart materiale - man får hvad man betaler for :-)

– Trine, Trustpilot anmeldelse