De ofte stillede spørgsmålFAQ og gode råd

Man kan få billigere trampoliner andre steder...Hvad gør dem fra Trampolincenter.dk bedre?

Hvad er forskellen på de billige trampoliner og dem fra Trampolincenter.dk - de ser jo ens ud?
De billige trampoliner er ofte kopiprodukter, og har ikke samme kvalitet som de dyrere trampoliner. De har f.eks. kortere fjedre, tyndere stål, dårligere galvanisering, knapt så kraftige syninger, og ofte en tyndere kantpude, som ikke yder en optimal beskyttelse. 

Du kan sagtens købe billigere trampoliner end hos Trampolincenter.dk. Til gengæld kan du være sikker på, at vi ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller sikkerhed.

Det er altid sjovt at være flere...Hvor mange må man hoppe ad gangen?

Af sikkerhedshensyn bør man kun hoppe én ad gangen på trampolinen. Jo flere personer, der er på trampolinen, desto større er risikoen for, at man støder hovederne sammen, får albuer eller knæ i hovedet eller lignende. Derfor; hop altid kun én ad gangen på trampolinen!

De enkelte reglerEr det farligt at springe trampolin?

Det er ikke farligt at springe trampolin, hvis man holder sig til nogle ganske få grundregler. Al form for sport indeholder et faremoment, derfor skal man skelne mellem leg og sport. Hvis trampolinen anvendes til sport, er reglerne lidt flere, og der kræves mere af udøveren. Trampolinen egner sig også fortræffeligt til leg, og rent kropsmæssigt lider man ikke overlast, da trampolinen giver et meget jævnt afsæt.

Hos Trampolincenter.dk medfølger der en brugsanvisning med grundlæggende sikkerhedsforskrifter til alle vores trampoliner.

Lidt om trampolinens levetid...Kan trampolinen stå ude året rundt?

Ja, alle vores trampoliner er galvaniserede og beregnet til at stå ude året rundt. Men som tilfældet også er med havemøbler, så forlænger det trampolinens levetid, hvis man tager den ind til efteråret, og frem igen om foråret. Husk altid at fortøjre trampolinen, hvis den skal stå ude i kraftig vind. Du kan bestille et stormsikringssæt her.

Placering!Hvor placerer jeg bedst trampolinen?

Der skal minimum være 4,5-6 m frihøjde og 1,5 m fri plads hele vejen rundt om trampolinen. Der skal være tilstrækkelig afstand til genstande og eventuelle farer, herunder el-ledninger, grene, legeredskaber, svømmebassin, gyngestativer og hegn.

Trampolinen skal placeres på en jævn overflade som f.eks. græs eller flis. Trampolinen bør ikke placeres på hårde overflader som f.eks. fliser og lign.

Der må ikke være nogen genstande under trampolinen.

Hurtig og ærlig svar, fantastisk produkt, hurtig levering.

Først hurtig svar/rådgivning pr. mail, dernæst en god og ærlig samtale i tlf hvor vi fandt frem til det helt rigtige valg for os. Lyn hurtig levering - trods ferietid. En super trampolin i et meget robust og holdbart materiale - man får hvad man betaler for :-)

– Trine, Trustpilot anmeldelse