Find svar på det mesteFå svar på dine spørgsmål

Der er mange spørgsmål, der dukker op, når man skal vælge trampolin. Nedenfor har vi samlet nogle af de oplysninger, man som kunde bør være opmærksom på, når man skal købe en trampolin.  

 

Har du andre spørgsmål, eller vil du gerne have hjælp til at vælge rigtigt, så er du naturligvis velkommen til at ringe til os på
tlf. 73 84 51 00.

Havetrampolin af højkvalitet

Kvalitet er lig med sikkerhedHavetrampoliner i høj kvalitet

Samtlige havetrampoliner fra Trampolincenter.dk er monteret med tykke kantpuder i kraftig rivfast presenning. Det er de, fordi vi gerne vil gøre vores til at minimere risikoen for skader, som let kan opstå, hvis man benytter en tynd presenning, der i realiteten ingen beskyttelse giver.

Stålrammerne på en trampolin fra Trampolincenter.dk er kraftige og varmgalvaniserede, så de ikke ruster. Ydermere er de med kraftige svejsninger, hvilket er yderst vigtigt for sikkerheden.

Fjedrene er galvaniserede og monteret med beskyttelseskapper, som sikrer at man ikke kan rive sig på fjedrene. Ydermere har vi, som en ekstra sikkerhed, valgt at lukke selve fjeder/clipsen således, at små fingre ikke kan komme i klemme.

Ved køb af en havetrampolin fra Trampolincenter.dk får du ikke blot en øget sikkerhed, du får også en god trampolin til haven i så høj kvalitet, at den holder år efter år, efter år...

Hurtig og ærlig svar, fantastisk produkt, hurtig levering.

Først hurtig svar/rådgivning pr. mail, dernæst en god og ærlig samtale i tlf hvor vi fandt frem til det helt rigtige valg for os. Lyn hurtig levering - trods ferietid. En super trampolin i et meget robust og holdbart materiale - man får hvad man betaler for :-)

– Trine, Trustpilot anmeldelse